Practice Questions

Practice Questions - Class 7

In Alberta, the Class 7 Knowledge Test is a vital step in the journey towards obtaining a driver’s license. This written test evaluates an individual’s knowledge of road signs, traffic rules, and safe driving practices. Typically taken by aspiring drivers as young as 14 years old, passing the Class 7 Knowledge Test is a prerequisite for acquiring a Class 7 Learner’s License, allowing them to start practicing driving under supervision. It’s a crucial first step towards becoming a responsible and skilled driver in Alberta, setting the foundation for further stages of the licensing process. Studying and preparing for the Class 7 Knowledge Test is essential, as it ensures that new drivers possess the fundamental knowledge needed to navigate the province’s roads safely.

1. How long you will hold Class 7 GDL probationary license ?

a) 6 months
b) 1 year
c) 2 years
d) 3 years
2. How long you will hold Class 5 GDL probationary license?

a) 6 months
b) 1 year
c) 2 years
d) 3 years
3. As a Class 7 GDL probationary driver when are you not permitted to drive?

a) from 11 pm to 9 a.m.
b) from midnight to 7 a.m.
c) from midnight to 5 a.m.
d) from midnight to 8 a.m.
4. When will you get 2 demerit points?

a) to have more passengers than seat belts
b) for not wearing a seat belt
c) for not wearing properly adjusted seat belt
d) for wearing a seat belt which is not fastened
5. When is a GDL license suspended?

a) suspended at 8 demerit points
b) suspended at 10 demerit points
c) suspended at 12 demerit points
d) suspended at 15 demerit points
6. When is a full license suspended?

a) suspended at 8 demerit points
b) suspended at 10 demerit points
c) suspended at 12 demerit points
d) suspended at 15 demerit points
7. How much alcohol a probationary driver can consume?

a) with blood alcohol level upto .05 mg
b) zero alcohol
c) with blood alcohol level upto .06 mg
d) with blood alcohol level upto .08 mg
8. Why the examiner will refuse your road test?

a) If you have a rental vehicle
b) If your vehicle is not mechanically safe
c) If your vehicle is a van
d) If your vehicle is SUV
9. Whose responsibility is to inform the Alberta registries of a medical problem?

a) doctorโ€™s
b) driverโ€™s
c) employerโ€™s
d) parentsโ€™
10. When are you supposed to produce the documents when a police officer stops you?

a) within 10 hours
b) when requested
c) within 12 hours
d) within 24 hours
11. Your head restraint is supposed to be level with what?

a) the top of your head
b) the top of your ears
c) the top of your neck
d) the top of your shoulders
12. When stopping on a highway, what three things come into effect?

a) Acting time resting time and perception time
b) waiting time perception time braking time
c) braking time resting time and perception time
d) perception time reaction time and braking time
13. To back in a straight line what action will you take?

a) place your left hand at the bottom of the steering wheel and look into the right mirror
b) place your left hand at the top of the steering wheel and look over your right shoulder
c) place your both hands on the sides of the steering wheel and look over your left shoulder
d) place your left hand at the left side of the steering wheel and look into the rear view mirror
14. When backing to the left you should:

a) place your left hand at the bottom of the steering wheel and look into the right mirror
b) place your left hand at the top of the steering wheel and look over your right shoulder
c) place your both hands on the steering wheel and look over your left shoulder
d) place your left hand at the left side of the steering wheel and look into the rear view mirror
15. When backing to the right you should:

a) place your left hand at the bottom of the steering wheel and look into the right mirror
b) place your left hand at the top of the steering wheel and look over your right shoulder
c) place your both hands on the steering wheel and look over your right shoulder
d) place your right hand at the right side of the steering wheel and look into the rear view mirror
16. What does a posted speed mean?

a) minimum speed permitted under certain conditions
b) maximum speed permitted if conditions are favourable
c) the speed you can drive on a highway
d) maximum speed permitted under any conditions
17. What is the speed limit on a primary highway?

a) 70 km
b) 90 km
c) 100 km
d) 110 km
18. At what speed a driver be to place a slow moving vehicle sign behind its vehicle?

a) less than 20 km/h
b) less than 30 km/h
c) less than 40 km/h
d) less than 60 km/h
19. Who can park or stop in a parking stall reserved for persons with disabilities?

a) if you are stopping in emergency
b) unless it has an identifying parking placard or licence plate
c) if you are waiting for 5 minutes
d) if you are in a hurry
20. Speed limits in construction zones must be obeyed:

a) during day time
b) only when people are working
c) only when flagman is present
d) at all times
21. What are the school times:

a) 8:00 a.m. โ€“ 9:30 a.m. 11:30 a.m. โ€“ 1:30 p.m. 3:00 p.m. โ€“ 4:30 p.m.
b) 8:30 a.m. โ€“ 9:30 a.m. 11:00 a.m. โ€“ 1:30 p.m. 3:30 p.m. โ€“ 4:00 p.m.
c) 8:00 a.m. โ€“ 4:30 p.m.
d) 8:15 a.m. โ€“ 9:00 a.m. 11:15 a.m. โ€“ 1:00 p.m. 3:15 p.m. โ€“ 4:15 p.m.
22. What are the play ground times?

a) Every day from 8:30 a.m. to one hour after sunset
b) 8 a.m. to 8 p.m.
c) 9 a.m. to 9 p.m.
d) Every day from 8:00 a.m. to one hour before sunset
23. If feeling tired while driving

a) open the window for some fresh air
b) stop for a rest
c) turn the radio upto keep your attention.
d) slow down and drive with extra care
24. When pavement markings are used as dividing lines between traffic lanes, they conform to the following principles:

a) Yellow lines separate traffic travelling in opposite directions. White lines separate traffic travelling in the same direction.
b) Yellow lines separate traffic travelling in same directions. White lines separate traffic travelling in the opposite direction.
c) Yellow lines are used for commercial traffic.
d) White lines are used for light vehicles
25. Which of the following statement is true?

a) If solid yellow line is on your side passing is permitted.
b) If broken yellow line is on your side passing is permitted.
c) If solid yellow line is on your side this lane is for slow moving vehicles.
d) If broken yellow line is on your side passing is not permitted.
26. Which of the following statement is true?

a) If solid white line is in the centre of the lane changing is permitted.
b) If solid white line is in the centre of the lane changing is not permitted.
c) If solid white line is in the centre this road is for slow moving vehicles.
d) If solid white line is in the centre it is a dangerous goods ruite.
27. When are you required to wear a seat belt?

a) properly adjusted at all the time.
b) only when driving on a highway.
c) only when riding in a taxi.
d) only in urban areas.
28. Up to what age is the driver's responsibility to ensure that all passengers are properly restrained in the vehicle?

a) under the age of 13 years
b) under the age of 14 years
c) under the age of 15 years
d) under the age of 16 years
29. To brake smoothly, what should a driver do?

a) apply brakes and then ease off on the brake pedal slightly and then reapply pressure on the pedal just before you come to a stop.
b) pump the brakes until the vehicle stops.
c) apply hard pressure on the brakes until the vehicle stops.
d) put the vehicle in neutral and apply brakes.
30. When required to stop quickly, using the threshold braking technique, what should a driver do?

a) pump the brake pedal.
b) if the wheels lock, ease off slightly.
c) apply the brakes and if the wheels lock, keep them locked.
d) applying the brakes hard enough to lock the wheels.
31. Can a driver make a right turn on steady red light?

a) yes, unless prohibited by a sign, you can make a right turn on a red light after you come to a full stop.
b) no, you are not allowed to make a right turn on.
c) yes, after slowing down you can make a right turn on a red light if there is no cyclist on your right side.
d) yes, after reducing the speed and watching the traffic on your left side.
32. At a steady amber light a driver should:

a) must come to a complete stop, unless stop can not be made in safety.
b) should proceed as it will turn red.
c) should stop and wait for a green light.
d) reduce the speed to 20 km/h.
33. At steady green light vehicles turning left should:

a) vehicles that are turning left must yield the right of way to oncoming vehicles and pedestrians.
b) vehicles that are turning left have the right of way over all other vehicles and pedestrians.
c) vehicles that are turning left have the right of way over all other vehicles but not pedestrians.
d) can only make a left turn if indicated by an arrow.
34. In an intersection with red light vehicles facing a flashing green arrow:

a) must stop before the cross walk.
b) may turn in the direction of the arrow without stopping.
c) must yield the right of way to all pedestrians and vehicles in the intersection.
d) may proceed straight through.
35. Vehicles facing a flashing red light:

a) must come to a stop before crossing the stop line or crosswalk on the near side of an intersection.
b) must come to a stop and proceed only when the light turns green.
c) may turn right after slowing down.
d) must come to a stop and wait for the light to stop flashing.
36. Vehicles facing a flashing amber light:

a) may proceed with caution.
b) must come to a stop and proceed only when the light turns green.
c) must come to a stop and wait for the light to stop flashing.
d) must come to a stop and wait as the light is to turn red.
37. When flashing amber lights are used together with a sign or symbol indicating "pedestrian crossings", you must reduce your speed to no greater than:

a) 10 km/h.
b) 20 km/h.
c) 30 km/h.
d) 40 km/h.
38. When you are leaving a parallel park position:

a) Shoulder check to the left.
b) Shoulder check to the right.
c) turn on the right signal.
d) look into the right mirror.
39. While parking your vehicle on uphill without curb, a driver should:

a) turn the wheels to the right.
b) turn the wheels to the left.
c) turn on the parking lights.
d) put the vehicle in neutral.
40. While parking your vehicle on downhill, a driver should:

a) turn the wheels to the right.
b) turn the wheels to the left.
c) turn on the parking lights.
d) put the vehicle in neutral.
41. While parking your vehicle on uphill with curb, a driver should:

a) turn the wheels to the right.
b) turn the wheels to the left.
c) turn on the parking lights.
d) put the vehicle in neutral.
42. While entering a main street from a service road, alley, driveway or parking lot, a driver should:

a) stop before the sidewalk.
b) stop only if there is a stop sign.
c) stop only if there is a pedestrian on the sidewalk.
d) slow down before the sidewalk.
43. Yield sign means:

a) Yield only to the traffic on your right hand side..
b) Yield the right-of-way to traffic that do not have yield sign or pedestrians.
c) You have the right of way over other vehicles.
d) stop, look right and left before you proceed.
44. Traffic entering the circle:

a) use courtesy rule.
b) must yield to traffic already in the circle.
c) watch for traffic on their right side.
d) have the right of way.
45. When exiting a traffic circle:

a) the vehicle on the left must yield to the vehicle on the right.
b) The driver on the left must activate the right signal and use caution when leaving the circle.
c) The driver on the left must activate the right signal and use the right lane when leaving the circle.
d) The driver on the left must activate the left signal when leaving the circle.
46. Uncontrolled intersections are:

a) have only a yield sign.
b) have only a stop sign.
c) prohibits pedestrians from crossing
d) have no traffic signs and no traffic signal lights
47. At uncontrolled intersection:

a) Yield the right-of-way to the vehicle on your right.
b) Yield the right-of-way to the vehicle on your left.
c) stop and wait for traffic light to turn green
d) increase the speed and cross the intersection quickly.
48. When two vehicles approach an uncontrolled "T" intersection at approximately the same time:

a) the vehicle on the left must yield the right of way
b) the vehicle on the left has the right of way
c) both vehicles must stop.
d) the vehicle going straight through has the right-of-way.
49. When turning left from a one-way into a one-way, which lane will you turn from:

a) turn from the lane nearest the left-hand side of the road.
b) turn from the lane nearest the right-hand side of the road.
c) turn from the lane nearest the centre of the road.
d) turn from the lane close to the right-hand side of the road.
50. When turning left from a one-way into a one-way, which lane will you enter into:

a) into the lane closest to the left-hand side.
b) into the lane closest to the right-hand side.
c) into the right lane from the centre lane.
d) you can not make a left turn
51. When is a driver allowed to make right or left dual lane turns:

a) only when indicated by pavement markings or signs.
b) dual lane turns can only be made on a six lane road.
c) dual lane turns are never allowed.
d) dual lane turns are only allowed if you are turning from one way street to two way street.
52. U-turns are not permitted in urban areas in the following situations:

a) at an intersection controlled by a traffic-control signal (traffic lights).
b) at T-intersection.
c) in the parking lot.
d) on a landscaped median.
53. A parking lane as defined in the "Use of the Highway and Rules of the Road Regulation" under the Traffic Safety Act is:

a) that the portion of a primary highway between the edge of the roadway to the right of the direction of traffic and the nearest solid white line, not being the centre line, marked on the roadway.
b) this is a lane in urban areas where vehicles are normally permitted to park.
c) this is a lane in urban areas where there are no parking metres.
d) this is a lane in urban areas near parking metres.
54. Shoulder checking means

a) to ensure that there is no vehicle or cyclist in your blind spot.
b) checking for traffic by using your rear-view mirror.
c) checking for traffic by using the left outside mirror.
d) checking for traffic by using the right outside mirror.
55. When โ€˜passing lane aheadโ€™ sign appears on a highway slow moving vehicles should:

a) move into the right hand lane, when safe.
b) use the left lane.
c) move into the right lane and reduce the speed to 30km/h.
d) turn the left hand signal on.
56. When passing another vehicle:

a) Yes, you can exceed the speed limit
b) No, you can not exceed the speed limit
c) you can exceed the speed limit by 10 km only.
d) you can exceed the speed limit while passing more than one vehicles at a time.
57. If someone is passing you on a two-lane highway:

a) help the person passing you to do it safely by staying in your lane and moving a little to the right.
b) help the person passing you to do it safely by driving in the parking lane.
c) help the person passing you to do it safely by staying in your lane and moving a little to the left.
d) accelerate to widen the gap.
58. If someone is passing another vehicle on a two-lane highway, which side it should pass from?

a) from right when safe.
b) from left when safe.
c) go into the passing lane.
d) can not pass.
59. How to merge safely into a highway?

a) check the traffic flow on the highway as your vehicle enters the acceleration lane, signal left, accelerate to the speed of the highway traffic and enter into the highway.
b) as your vehicle approaches the highway, slow down to enter into the highway.
c) your vehicle approaches the highway, stop and wait for a gap to enter into the highway.
d) as your vehicle approaches the highway, increase your speed 10 kilometres above the posted limit to enter into the highway.
60. What is the acceleration lane?

a) where you accelerate to the speed of the highway traffic to merge into the highway.
b) it is a centre lane on a 6 lane highway.
c) it is a passing lane on a two lane highway.
d) it is a left turning lane on a multy lane highway.
61. What is a deceleration lane?

a) it is a lane where you slow down to exit from a highway.
b) it is the centre lane on a 6 lane highway.
c) it is a passing lane on a two lane highway.
d) it is a lane where you can make a u-turn on a multi lane highway.
62. What is a weave zone?

a) on some limited-access highways there are places where highway entrances and exits are close together. Vehicles are slowing down to exit the highway while other vehicles are speeding up to enter.
b) where you can legally back up on a highway if you miss an exit.
c) where you accelerate before entering the curve on a hill.
d) it is a rest area on a highway.
63. When you enter a right-hand curve:

a) steer slightly towards the right side of the road.
b) drive in the left side of the road to stop others from passing.
c) drive in the parking lane to allow other traffic to pass.
d) flash your headlights to warn the oncoming traffic.
64. Before entering a curve, a driver should:

a) accelerate slightly before entering the curve.
b) maintain the same speed.
c) before entering a curve slow down, stay in your lane and accelerate slightly after entering the curve
d) drive in the left side of the lane.
65. Most skids are the result of:

a) driver error.
b) slippery road.
c) bad tires.
d) bad brakes.
66. The best way to get out of a skid is:

a) keep your foot on the brake pedal if you start to skid.
b) steering in the opposite direction of the skid.
c) steer in the direction you want the front of the vehicle to go.
d) put pressure on the brake pedal so the wheels lock.
67. If, for any reason, you drive off the travel portion of the roadway:

a) keep a firm grip on the steering wheel. Ease your foot off the gas pedal to slow down. Try to avoid braking. Return to the road and immediately straighten your vehicle in the proper travel lane.
b) let the vehicle go off the road.
c) put firm but less pressure on the brake pedal and immediately straighten your vehicle.
d) accelerate to immediately straighten your vehicle.
68. Night-time means:

a) the period that begins one hour after sunset and ends one hour before sunrise the next morning.
b) the period that begins at 8.00 pm and ends at 8.00 am the next morning.
c) the period that begins one hour before sunset and ends one hour after sunrise the next morning.
d) the period that begins at 10.00 pm and ends at 9.00 am the next morning.
69. During poor weather conditions such as rain, snow, smoke and fog:

a) use your headlights on low beam.
b) use your headlights on high beam.
c) turn your right indicator.
d) use your park lights.
70. Use your low-beam headlights when you are behind any vehicle you are following:

a) within 100 metres.
b) within 150 metres.
c) within 200 metres.
d) within 300 metres.
71. What does the term "over-driving" your headlights means:

a) the headlights are not adjusted properly.
b) the driver can not see clearly.
c) If you are travelling at a speed that does not let you see an object in time to stop.
d) the vehicle needs new headlights.
72. What does the term hydroplaning mean:

a) when a thin layer of water builds up between your tires and the road surface.
b) when your tires are overheated due to racing.
c) when there is too much snow on the road.
d) when you are planning for a long trip.
73. When passing emergency vehicles or tow trucks stopped with their lights flashing on a highway, motorists must slow to:

a) 40 km/h or less if the posted speed is lower
b) 50 km/h or less if the posted speed is lower
c) 60 km/h or less if the posted speed is lower
d) 70 km/h or less if the posted speed is lower
74. In the construction zones, motorists must observe the posted speed:

a) When workers are present.
b) when flag man is present.
c) during daylight time.
d) all the time.
75. When you are driving in urban areas, how far ahead a driver should be scanning?

a) 5 to 10 seconds.
b) 12 to 15 seconds.
c) 18 to 25 seconds.
d) 20 to 30 seconds.
76. If someone is following too close:

a) slow down and encourage them to pass if safe.
b) increase the speed more than the posted speed.
c) drive in the parking lane and let them pass.
d) pump on your brakes.
77. When stopping behind another vehicle in traffic:

a) leave sufficient space to move your vehicle into another lane without having to back up.
b) stop 5 metres behind the other vehicle
c) stop using the 5 second rule.
d) stop 8 metres behind the other vehicle.
78. The two-second rule will work at what speed?

a) at 110 km/h.
b) at any speed.
c) at 60 km/h.
d) it only works at non primary highways.
79. What you can't see in your vehicle rear and side view mirrors is said to be in your

a) danger zone
b) blind spot
c) space cushion
d) dark area
80. When a pedestrian is raising his arm approximately at right angles to his body and points to the opposite curb in the direction what does that mean?

a) he is visually impaired.
b) motorist need not to stop until he puts his foot on the street.
c) motorist must stop their vehicle before entering the crosswalk and allow the pedestrian to cross.
d) motorist slow their vehicle before crossing the intersection..
81. When a motorist is stopped for a pedestrian, other motorist should:

a) must stop when approaching a crosswalk.
b) should slow down before crossing a crosswalk.
c) should not stop since the oncoming traffic is not stopping.
d) should not stop since the motorist has made an eye contact with pedestrian.
82. If you pass a larger vehicle:

a) move in front of them once you pass the front bumper
b) leave extra room before you move in front of them.
c) move in front of them you can not see them in your rear view mirror any more.
d) move in front of them when the other driver blows his horn.
83. When approaching a school bus with the alternating flashing amber lights. What does it mean?

a) this is a warning that the alternating flashing red lights are going to come on and the bus is going to stop.
b) this is a warning that there is an accident in front of the bus.
c) this is a warning that there is a railway crossing in front of the bus.
d) you must stop behind the bus.
84. Once the bus comes to a stop to load or unload students, its alternating flashing red lights is on, what should a motorist do?

a) you may proceed as there are no students in sight.
b) you must slow down while passing the bus.
c) you must come to a complete stop until the red lights stop flashing.
d) sound the horn before passing the bus.
85. When an emergency vehicle is approaching you from any direction and is sounding a siren, you must:

a) yield the right-of-way by pulling right to the nearest curb and stop until the emergency vehicle has passed.
b) stop only if the emergency vehicle has difficulty passing.
c) drive slowly as closely as possible to the right curb or edge of the two-way roadway.
d) sound the horn while passing other vehicles.
86. You must not follow any emergency vehicle that has its siren or lights operating:

a) within 100 metres.
b) within 125 metres.
c) within 150 metres.
d) within 200 metres.
87. Never pass a log haul truck that is turning, because:

a) a danger zone exists behind this vehicle.
b) it is illegal.
c) its driver needs too much attention.
d) it has the right-of-way.
88. If you see a stop sign at a railway crossing:

a) the driver must stop no closer than 5 metres and no further than 15 metres from the nearest rail.
b) do not need to stop because the train is 275 metres away.
c) stop 25 metres from the nearest rail.
d) sound the horn before crossing.
89. If you encounter an authorized parade or the ranks of a military or a funeral procession:

a) you may not break through. Always exercise courtesy and respect.
b) sound the horn before crossing.
c) only stop if the police is directing the traffic.
d) proceed since you have the green light.
90. Anyone found guilty of impaired driving for the first time, is disqualified from driving and their licence is suspended for:

a) six months.
b) nine months.
c) one year.
d) two years.
91. When you are following a motorcycle, allow extra space between your vehicle and the motorcycle because:

a) motorcycles can stop very quickly
b) motorcycles have more control than cars in poor conditions
c) motorcycles have a larger blind spot
d) motorcycles are smaller than cars
92. You should shoulder check to the right when making a right turn to:

a) make sure another road user is not beside you
b) make sure the vehicle behind you is not too close
c) make sure you are in the proper lane
d) none of the above
93. When merging into traffic, a driver should:

a) accelerate to the speed of the traffic
b) keep checking the gap and any following vehicles
c) signal properly
d) all of the above
94. Before passing a vehicle on a two-lane highway, you should:

a) exceed the speed limit to ensure that passing is done quickly
b) pass only when the way ahead is clear and when passing is permitted
c) only focus on your rear-view mirror
d) all of the above
95. What is the BEST way to check for other vehicles in your blind spot?

a) shoulder check
b) check rear-view and side mirrors
c) scan ahead for blind spots
d) none of the above
96. A pedestrian using a white cane means that:

a) the pedestrian is hearing impaired
b) the pedestrian is visually impaired
c) the rules of the road do not apply to the pedestrian
d) both B and C
97. What should you NOT do if your vehicle breaks down due to mechanical problems on a busy highway?

a) turn your hazard lights on
b) raise your hood
c) attempt roadside repairs on your vehicle
d) have all occupants leave the vehicle and wait at a safe location
98. When is a driver involved in a collision required to report to the police ?

a) when the over all damage exceeds $ 5,000
b) when the over all damage exceeds $ 2,000
c) when the over all damage exceeds $ 1,000
d) only when persons have been injured or killed
99. The Alberta Law requires that wheels of the parked vehicle not be more than____ from the curb

a) 100 centimeters
b) 120 centimeters
c) 75 centimeters
d) 50 centimeters
100. When do you not require parental consent under the age of 18 -

a) when you can prove you are married or self supporting
b) you always need parental consent
c) never requried
d) all of the above
101. A driver is planning on making a turn at the upcoming intersection, the driver should be in the proper turing lane at least _____meters from the intersection.

a) 20 metres
b) 25 metres
c) 15 metres
d) 5 metres
102. When a red 'X' is indicated over a driving lane a driver must.

a) reduce speed and drive with extra caution
b) stop immediately as it indicates there is danger ahead
c) be prepared for an upcoming traffic right
d) do not enter or remain in that lane
103. A solid yellow line next to a broken yellow line indicates that

a) passing is not permitted if the broken yellow line is on your side of the road way
b) passing is permitted by using the parking lane
c) passing is not permitted if the solid line is on your side of the roadway
d) passing is permitted if the solid line is on your side of the roadway
104. A white Diamond marking in a lane indicates that

a) the lane is reserved for specific vehicles.
b) there is parking allowed in the lane
c) there is a railway crossing ahead
d) there is a traffic circle ahead
105. When parking near a fire hydrant, what is the minimum distance that should be left between the vehicle and the fire hydrant.

a) 10 meters
b) 5 meters
c) 2 meters
d) 15 meters
106. Unless otherwise posted, the maximum speed limit within an urban area is

a) 30 km/h
b) 60 km/h
c) 50 km/h
d) 80 km/h

Practice Answers - CLASS 7

1.b 2.c 3.c 4.a 5.a 6.d 7.b 8.b 9.b 10.b 11.b 12.d
13.b 14.c 15.c 16.b 17.c 18.c 19.b 20.d 21.a 22.a 23.b 24.a
25.b 26.b 27.a 18.d 29.a 30.b 31.a 32.a 33.a 34.c 35.a 36.a
37.c 38.a 39.a 40.a 41.b 42.a 43.b 44.b 45.b 46.d 47.a 48.a
49.a 50.a 51.a 52.a 53.a 54.a 55.a 56.b 57.a 58.b 59.a 60.a
61.a 62.a 63.a 64.c 65.a 66.c 67.a 68.a 69.a 70.b 71.c 72.a
73.c 74.d 75.b 76.a 77.a 78.b 79.b 80.c 81.a 82.b 83.a 84.c
85.a 86.c 87.a 88.a 89.a 90.c 91.a 92.a 93.d 94.b 95.a 96.b
97.c 98.b 99.d 100.a 101.c 102.d 103.c 104.a 105.b 106.c
Save Money And Time

Book Now Any Service

Scroll to Top